Wie zijn wij

Welkom op de website van De Blankehoeve!
De Blankehoeve als horeca-locatie gaat al een aardig tijdje terug in de tijd, maar met de huidige toegevoegde waarde “zorg” heeft het sinds kort een nieuwe invulling. De Blankehoeve Zorg biedt namelijk ook een Begeleid Wonen en Werken Traject én een Begeleid Werken Traject door middel van dagbesteding. Dit doen de huidige eigenaren sinds mei 2018, met voorbereidingen die al zijn begonnen in het voorjaar van 2017.

In de zomer van 2017 hebben de huidige eigenaren, Angelique van der Zwaan en Kiek Busquet, de Blankehoeve overgenomen. Met een eerste kennismaking die terug gaat tot het jaar 1929, was dit eigenlijk voorbestemd; Kiek Busquet zijn oma heeft een tijdje op De Blankehoeve (toen nog Blankeweer) gewoond.  Kiek en Angelique hebben hun sporen verdiend in de Noordelijke horeca met diverse horecabedrijven in de stad Groningen en omgeving.

Door de combinatie van een fraai zonnig terras, een sfeervol restaurant, een serre en vergaderzalen  heeft de Blankehoeve voor iedereen iets te bieden. Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze site!