Organisatie en Personeel

Huidige team


Het huidige team is op te splitsen in de horeca-professionals en de zorg-professionals, maar we werken als 1 team met 1 missie: werken vanuit je kracht! Zowel de organisatie en het team, als de deelnemers!


Voor de horeca zijn er diverse vak-professionals: koks in de keuken en bedieningsmedewerkers aan de “voorkant”.
Voor de zorg hebben we meerdere begeleiders binnen de organisatie, zowel woonbegeleiders als activiteitenbegeleiders op verschillende niveaus.
Voor het onderhoud is er een klusjesman en er zijn mensen voor het facilitaire gedeelte. Los daarvan zijn er ook nog stagiaires en vrijwilligers actief in de organisatie: onmisbaar!
Kortom: een aardig team voor 1 bedrijf! Regelmatig hebben wij dan ook teamoverleg zodat alle activiteiten en afdelingen goed op elkaar aansluiten.

Bij het aannemen van een nieuw lid binnen het team is er met meerdere dingen rekening te houden: onze visie, collega’s, afdelingen én uiteraard de deelnemers!

Elke nieuwe werknemer moet een geldig VOG kunnen overhandigen. Dit om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen. Bovendien worden er BHV cursussen aangeboden voor de desbetreffende personen.