Restaurant

Het is zover!
Wij zijn weer open voor diner! Voor nu op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17 uur! Met een nieuw, fris team in de keuken gaan we er weer wat moois van maken. Komen jullie ook proeven? Bekijk de menukaart hieronder!

Bij de Blankehoeve hebben wij diverse mogelijkheden, of je nu denkt aan een lunch, diner, groepenmenu, trouwerij of vergaderarrangement: het kan allemaal!
Kijk hiervoor ook bij “Arrangementen” !

Lunch
Wij serveren 5 dagen in de week lunch bij De Blankehoeve.
Voor ieder wat wils: kleine eters, grote eters, niet-kunnen-kiezers en precies-weet-wat-je-willers. Wij houden van vers, lokaal en variatie. Dit betekent dat wij graag werken met een kleinere kaart waarvan we de producten vers in huis hebben. Eieren van de lokale kippenboer, kaas van Kleikracht en kruiden (en in de toekomst groente) uit eigen tuin! Onze kok maakt er heerlijke creaties van die er ook nog eens prachtig uit zien.

Diner
Wij serveren 3 dagen in de week diner. De chefs hebben een prachtige kaart gemaakt vol verrassende gerechten. Vaste klassiekers die men van ons gewend was, maar ook frisse moderne creaties. 
Los van de menukaart serveren wij ook seizoensproducten!

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor de meest actuele menu updates!

Ook als je een allergie hebt kun je bij ons terecht, vraag hiervoor de bediening die dan vervolgens met de kok in overleg gaat voor jou.

Op de tap hebben wij diverse lekkere biertjes, per glas schenken wij heerlijke wijnen en op fles van beide nog veel meer!

Bekijk hier de lunchkaart!

Bekijk hier onze dinerkaart!

Wilt u reserveren dan kunt u dat hier gemakkelijk doen !