Trouwen

Trouwen bij
De Blankehoeve? Ja, ik wil!

De Blankehoeve, gelegen in de prachtige omgeving van het Noordlaarder en Appelberger Bos, is een officiële trouwlocatie waar jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen beleven. Op een absolute zichtlocatie kunnen jullie elkaar het jawoord geven (binnen of buiten) en aansluitend feesten in onze verschillende sfeervolle ruimtes of op het zonnige besloten binnenterras.

Willen jullie een traditioneel feest of geef je er liever een eigen draai aan? Bij de Blankehoeve is nagenoeg alles mogelijk! Van een goed verzorgd tuinfeest met partytenten en een smakelijk BBQ buffet op houtskool bereid en ijskoude cocktails tot een dancefeest met DJ’s, live muziek of lekker genieten van onze verschillende buffetten. Het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Binnen trouwen…

Alleen een receptie met het uitbrengen van een toast met champagne of prosecco en een keur aan smakelijke hapjes bestaat ook tot de mogelijkheden. Het is tenslotte jullie feest!

Tot jullie beschikking staan het restaurant, de serre, de tolkamer, de gelagkamer en de Blankeweer-kamer. Deze ruimten bieden in totaal plaats aan 100 gasten voor het diner en ca. 200 gasten voor een receptie. e

of buiten…

Bij mooi weer beschikken wij tevens over een tweetal terrassen met overdekte barbecue en buitenbar die plaats bieden aan 150 personen.

Een geluidinstallatie is aanwezig met microfoon, Wifi (ook buiten), beamer en eventueel een kinderkamer waar de kleintjes kunnen rusten.

Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat wij van mening zijn dat een huwelijksfeest maatwerk is maken wij graag met jullie een afspraak om de wensen te bespreken. Hierbij houden we rekening met jullie budget, wensen en voorkeuren.

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en rond te kijken.
Tot gauw in De Blankehoeve!