Dinerkaart

    • Koude gerechten

    • Broodplankje van rustiek brood, huisgemaakte tapenade, kruidenboter en knoflookmayonaise

      3,00 p.p.
    • Carpaccio van gerookte biet met Groningse geitenkaas, granaatappel en een dressing van honing en frambozenazijn

      8,50
    • Runder pastrami met truffelmayonaise en Parmezaan

      9,50
    • Prosciutto & Jambon: plankje met keur aan Italiaanse en Spaanse ham/worst, gemarineerde groenten en knoflookolijven

      8,50
    • Bloemkoolstoemp met Zoutkamper garnalen en bieslook

      12,50
    • Gravad Lax: in dille en zeezout gemarineerde verse rauwe zalm

      9,50
    • Preuvenement, verrassende combinatie van al het bovenstaande lekkers (vanaf twee personen)

      13,50
    • Soepen

      Geserveerd met gezouten roomboter en rustiek brood.

    • Venkelsoep met groenteparels, zonnebloempitten en koriander

      5,50
    • Gegratineerde krachtige uiensoep

      5,50
    • Groningse mosterdsoep met en zonder

      5,50
    • Warme gerechten

      Geserveerd met frites en salade. Extra te bestellen zijn ovenaardappeltjes met rozemarijn, aardappelgratin, gemarineerde courgette en haricots-vert met spekjes. €3,50 toeslag per bakje.

    • Saté van de haas met satésaus, kroepoek & Atjar

      19,50
    • Spareribs op zijn Duck’s met knoflook en Blankehoevesaus

      18,50
    • Gebakken lever met spek en ui van de Buurderij

      18,50
    • Langzaam gegaard sukadestuk met diamanthaas, bearnaisesaus en gekonfijte ui

      21,50
    • Groninger Boeuf van de Schotse Hooglander gesmoord in Corviri bier

      23,50
    • Zes geroosterde gamba’s met een licht pikante sweet chili botersaus

      23,50
    • Gebakken meerval met perzik, gember en amandelschaafsel

      21,50
    • Notengehakt en tomaat uit de oven met krokante courgette

      18,50
    • Pompoen geroosterd met truffel, gnocchi en krokant gebakken oesterzwam

      18,50
    • Pasta

      Voor de pasta kan gekozen worden uit pasta van tarwemeel of glutenvrije pasta (glutenvrije pasta vraagt een iets langere bereidingstijd).

    • Linguine met een roomsaus van witte wijn, gerookte zalm en Parmezaan

      18,50
    • Linguine Bolognese

      17,50
    • Gecombineerde warme gerechten

      Vanaf twee personen.

    • Samen delen vleesplankje met spare-ribs, stoof van de Schotse Hooglander en gebakken diamanthaas

      23,50 p.p.
    • Samen delen visplankje met meerval, in knoflook gebakken gamba’s en zalm omwikkeld in serranoham

      23,50 p.p.
    • Samen delen vegetarisch plankje met notengehakt en tomaat uit de oven, truffel gnocchi, pompoen, en quiche van de dag

      21,50 p.p.
    • Voor klein en (g)oud

      De meeste warme gerechten zijn ook als halve portie te bestellen voor een aangepaste prijs. Lekker makkelijk voor jong en oud! Heeft u zelf suggesties voor een gezond en lekker kindermenu geef het dan aan ons door. Wie weet staat uw gerecht op onze volgende menukaart!

    • Frites met een kroket, frikandel of kipnuggets

      6,50
    • Desserts

    • Noordlaarder Hunebed: stracciatella-ijs, poffert, advocaat en slagroom

      7,50
    • Crème Brûlée: klassieker met vanille-ijs en een kletskop

      6,50
    • Hete kersen met kaneelijs en slagroom

      8,50
    • Voorjaar sorbet met lentefruit en slagroom

      7,50
    • Slagroomsoesjes met stracciatella-ijs en warme chocoladesaus

      7,50