Menu

Genieten van uitstekende buffetten & arrangementen

Heerlijke buffetten en arrangementen - mogelijk vanaf 25 personen

Naast de keuzemenu's biedt Herberg de Blankehoeve de mogelijkheid voor groepen om een speciaal buffet te bestellen. Zo behoort een warm- en koudbuffet en Italiaanse buffet tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk gevarieerd BBQ buffet.

buffetten arrangementenWilt u tijdens uw verjaardagsfeest, bruiloft of een andere feestelijke aangelegenheid naast de drankjes ook graag iets te eten, dan heeft u de keus uit een aantal hapjesbuffetten. Tevens is het mogelijk om uw eigen hapjesbuffet samen te stellen in overleg met onze chef-kok.

Vanaf 15 personen is het ook mogelijk om een broodmaaltijd te bestellen, waarbij u ruime keus heeft uit verschillende broden en beleg.

De Vijverbar

Tevens bestaat de mogelijkheid om de Vijverbar te huren. Deze bar staat los van de Herberg en is daardoor ideaal voor een besloten feest. De Vijverbar wordt tevens gebruikt bij een barbecuebuffet. Het buffet bestaat onder andere uit verschillende soorten vlees, huisgemaakte salades, verse sauzen, friet en stokbrood met kruidenboter.

Van de Vijverbar met privéterras, inclusief barbecuebuffet, kunt u vanaf 25 personen gebruik maken.

Downloads

Download: Broodmaaltijd (PDF)
Download: Italiaans buffet (PDF)
Download: BBQ-buffet (PDF)
Download: Warm-Koud buffet (PDF)
Download: Hapjesbuffet Onnen/Haren (PDF)
Download: Hapjesbuffet Noordlaren/Glimmen (PDF)

terug naar boven

Vind ons leuk