Menu

Geniet van Drentse bos- en waterrijke gebieden

HunebedNoordlaren is een klein Gronings plaatsje tussen Groningen en Zuidlaren. Herberg de Blankehoeve ligt dan ook midden in de natuur bovenop de Hondsrug met aan de ene kant het Noordlaarderbos en aan de andere kant het Zuidlaardermeer. Er zijn volop mogelijkheden om van deze prachtige natuur te genieten en de Blankehoeve is daarvoor de ideale uitvalsbasis. Met een kwartiertje rijden bent u in Assen of Groningen, maar ook de kleinere Groningse en Drentse dorpjes in de omgeving zijn zeker de moeite waard.

KerkNoordlaren

Zo kunt u in Haren genieten van de prachtige Chinese tuinen van Hortus Haren, relaxen aan het Paterswoldsemeer, roeien op het Friescheveen, fietsen door de vele bossen, meegaan op de kaaswagen van de buurman om op die manier de omgeving te leren kennen, een gedeelte van het Pieterpad verkennen of gewoon rustig bij de Herberg blijven en genieten van een goed boek.

NoordlaarderbosOok voor kinderen is er in de omgeving heel wat te doen. In het nabijgelegen Zuidlaren ligt attractiepark het Sprookjeshof, de droom van ieder kind. Maar ook in het tropisch zwemparadijs Aqualaren zullen de kinderen zich prima vermaken. Het molenmuseum "De Wachter" in Zuidlaren biedt een mooi inkijkje in de historie van het molenaarsvak. Wilt u toch wat meer van de omgeving zien? Dan kunt u met rondvaartboot Berend Botje een prachtige tocht over het Zuidlaardermeer maken.

terug naar boven

Zakelijk

specialist zakelijke bijeenkomsten
Herberg de Blankehoeve leent zich uitstekend voor uw zakelijke diners of besprekingen

Vind ons leuk

Uw trouwlocatie

trouwen homepage

Reserveren?

Herberg de Blankehoeve
Beslotenveenseweg 2
9479 TL Noordlaren
T: 050 - 4062765
E: info@blankehoeve.nl

Woensdag t/m zondag geopend                Vanaf 10:00 uur.                    Op maandag en dinsdag op reservering geopend voor groepen en vergaderingen.

Ontdek de omgeving

Natuur

Fietsverhuur